U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Sportcentre de Dieze gesloten

's-Hertogenbosch, 31 maart 2020

 

Beste leden,

 

Alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. 

Dat betekent dat Sportcentre de Dieze ook tot en met dinsdag 28 april gesloten moet blijven.

 

Erop vertrouwend dat jullie hiermee volledig zijn geïnformeerd,

Team Sportcentre de Dieze

 

 

's-Hertogenbosch, 18 maart 2020

 

Beste leden,

Op dit moment zijn wij allen getroffen door het coronavirus. Een tijd waarin onze gezondheid en die van onze dierbaren voorop staat. Sportcentre de Dieze is daar op dit moment even ondergeschikt aan. Toch willen wij jullie via deze nieuwsbrief informeren over de lopende abonnementen.


Binnen ons beleid is het opbouwen van een duurzame relatie met onze leden altijd het uitgangspunt geweest. Een duurzame relatie is gericht op de toekomst; op de lange termijn in plaats van de korte termijn.

Jullie betalen voor een dienst die we op dit moment niet kunnen leveren. Zolang we niet open zijn wordt er daarom niet geïncasseerd; de eerstvolgende incasso volgt pas nadat we weer geopend zijn. Op deze incasso wordt het bedrag over de ca. 2 ‘gesloten’ weken van de reeds betaalde maand maart in mindering gebracht. Heb je een jaar ‘vooruit’ betaald dan wordt de einddatum verlengd met de periode dat we gesloten zijn.

Erop vertrouwend dat jullie hiermee volledig zijn geïnformeerd,
Team Sportcentre de Dieze
 
Opmerking:
Sinds afgelopen maandag draaien we een aangepast lesrooster LIVE op onze Facebook pagina. Dagelijks is er een les van een half uur met een vertrouwde docent van Sportcentre de Dieze. Iedereen is welkom om mee te doen!
Ook onze fitnesstrainers zijn actief op Facebook. Vraag ze gerust naar specifieke oefeningen of adviezen

 

 

's-Hertogenbosch, 13 maart 2020

 

Beste Leden,

Zoals eerder aangegeven volgen wij m.b.t. de omgang met het coronavirus de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Zij hebben gisteren de richtlijnen aangescherpt en de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 6 april.

De berichtgeving omtrent de omgang met het coronavirus laat ons weten dat veel publieke locaties moeten sluiten om zo de verspreiding van het coronavirus tot een minimum te beperken. Naar aanleiding van deze berichtgeving en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben wij besloten te sluiten.  

Vanaf vanavond (vrijdag 13 maart) 19.00u t/m maandag 6 april sluiten wij onze deuren. Mochten er in de tussentijd positieve ontwikkelingen zijn dan laten wij dit uiteraard direct weten. Ook berichten wij voor 6 april of en hoe wij onze diensten weer gaan aanbieden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Erop vertrouwend dat u volledig bent geïnformeerd,

Team Sportcentre de Dieze