U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Vivent

Dé zorgexpert in 's-Hertogenbosch en omgeving.

Met de Vivent kortingpas krijgt u 10% korting op een abonnement bij Sportcentre de Dieze.

Bent u al lid van Vivent Langer Thuis?

Blijf op gewicht met een actieve leefstijl

Gepost 2019/06/13

Het lijkt zo simpel: door te bewegen verbruik je energie. Je kunt dus meer eten zonder aan te komen. Toch wil dat niet zeggen dat je niet dikker wordt zolang je maar regelmatig beweegt. Voor de meeste mensen is de beweegrichtlijn niet genoeg om overgewicht te voorkomen. Hetzelfde geldt voor af en toe intensief sporten. Het gaat er vooral om een actieve leefstijl te ontwikkelen en urenlang stilzitten zoveel mogelijk te vermijden.

Lees de rest van deze post »

Leden aan het woord

Gepost 2019/05/20

Vivent Langer Thuis heeft de Viventpas ontwikkeld om aantrekkelijke kortingen aan haar leden te kunnen bieden, zodat nog prettiger langer thuis kunnen wonen. De partners met wie we samenwerken willen voornamelijk de leden ontzorgen.

Onze leden vertellen het u graag zelf!

Lees de rest van deze post »

Informatiebijeenkomsten Gezond ouder worden

Gepost 2019/05/06

Vivent Langer Thuis organiseert samen met diëtist Iris van den Aker en personal trainer Roel Findhammer van Sportcentre de Dieze, de informatiebijeenkomst Gezond ouder worden. Zeker als u ouder wordt, is het van belang te zorgen voor goede voeding en beweging. Iris van den Aker en Roel Findhammer zullen u deze middag informeren over het belang van gezonde voeding en het in beweging zijn en blijven.

Lees de rest van deze post »