U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Sociale Sportschool

Ben je een sporter met een sociaal hart? Dan zijn de Sociale Sportschool bootcamps echt iets voor jou! De Sociale Sportschool combineert een serieuze work-out met een sociale component: sporters gaan met senioren in een rolstoel of met rollator samen op bootcamp! Rolstoelen worden als fitnessapparaten gebruikt. De oefeningen zijn voor de sporters fysiek uitdagend. Ze worden aangemoedigd en ondersteund door de ouderen die naar vermogen gelijktijdig hun eigen lichte oefeningen doen, of supporter zijn van de sporters. Feel good gegarandeerd! In dezelfde tijd dat je sport doe je ook nog iets voor een ander. 

In ’s-Hertogenbosch worden de Sociale Sportschool bootcamps verzorgt door Sportcentre de Dieze en Brabantzorg. Het startpunt is altijd woonzorgcentrum Nieuwehagen in de binnenstad. 

Ben je nieuwsgierig naar wat de Sociale Sportschool nog meer bezig houdt, klik dan op onderstaande link:

Zaterdag 6 juli Sociale Sportschool in de Den Bosch

Gepost 2019/07/03

De volgende Sociale Sportschool bootcamp in Den Bosch op zaterdag 6 juli wordt gegeven door de trainster Nanja van Dongen van Sportcentre de Dieze. Startpunt is Nieuwehagen - BrabantZorg Geef je op via https://www.socialesportschool.nl. Met dank aan Thomas van der Cammen van BrabantZorg. 

Lees de rest van deze post »

Hoe het begon

Officiële start Sociale Sportschool Den Haag

Gepost 2019/06/13

Op 9 mei is om 12.30 uur de officiële start van de Sociale Sportschool in Den Haag. 

Lees de rest van deze post »

Zaterdag 11 mei Sociale Sportschool in Den Bosch

Gepost 2019/05/09

De volgende Sociale Sportschool bootcamp in Den Bosch op zaterdag 11 mei wordt gegeven door de nieuwe trainster Nanja van Dongen van Sportcentre de Dieze. Startpunt is Nieuwehagen - BrabantZorg Geef je op via https://www.socialesportschool.nl Met dank aan Thomas van der Cammen van BrabantZorg.

Lees de rest van deze post »