U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Leefstijlcoaching Den Bosch

www.inbeeldbymayke.nl

Vanaf september zal Leefstijlcoaching Den Bosch zich vestigen in het pand 'de Dieze'. Leefstijlcoaching Den Bosch biedt u het programma Coaching op Leefstijl CooL aan.  Dit programma is voor volwassenen met een BMI vanaf 30 én voor volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaatziekten.

De kosten worden volledig vergoed vanuit uw basisverzekering en hebben geen invloed op uw eigen risico. Het is dus gratis, en daarmee een prachtige kans om aan uw overgewicht te werken. Het enige wat we van u vragen is motivatie.

Coaching op Leefstijl (CooL), bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele coachgesprekken. Tijdens het basisprogramma van ongeveer 10 maanden zijn er 8 groepsbijeenkomsten van anderhalf uur plus 4 individuele coach gesprekken met de leefstijlcoach. Allerlei leefstijlthema’s komen aan bod zoals voeding, slaap, stress en bewegen. Daarnaast adviseren wij regelmatig ook een diëtist en/of fysiotherapeut te consulteren voor extra individuele ondersteuning. Samen met het onderhoudsprogramma van ruim 1 jaar, met een soortgelijke opzet, is de totale looptijd van CooL 2 jaar. Het programma is gericht op een duurzame gedragsverandering richting een gezonde(re) leefstijl. Dat wil zeggen dat het zoveel mogelijk aansluit bij uw persoonlijke leven. Een leefstijl met een gezond gewicht waarbij u zich fitter en energieker voelt.

Heeft CooL uw interesse gewekt? Neem dan contact op met de leefstijlcoaches van Leefstijlcoaching Den Bosch. 

Klik hieronder voor een bezoek aan hun website:

Workshop Slow Sports en Stoelyoga

Gepost 2020/01/04

Op zaterdag 25 januari kun je bij Leefstijlcoaching Den Bosch kennismaken met Slow Sports en Stoelyoga. 

Lees de rest van deze post »

Gezond Den Bosch

Nee leren zeggen is een kado aan jezelf

Gepost 2019/10/19

Dilemma: je hebt morgen een vrije dag en daar heb je zin in. Het is druk geweest en een dag bijtanken is nodig. Maar er is een collega ziek. En het werk moet af want een belangrijke deadline is in zicht. Je manager doet een beroep op je. Wat doe je? 

Lees de rest van deze post »

Van binnenmens naar buitenmens:

Gepost 2019/09/16

5 redenen om wat vaker de deur uit te stappen

Lees de rest van deze post »