U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
IVT Zorg

Sportcentre de Dieze biedt IVT X-tra leden 10% korting op een abonnement naar keuze.

's-Hertogenbosch krijgt eigen Thuiszorgwinkel

Gepost 2019/11/22

 

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint hebben op donderdag 14 november een eigen thuiszorgwinkel in Den Bosch geopend. In de winkel kunnen alle inwoners van de stad én omgeving terecht voor het lenen en kopen van zorghulpmiddelen. Ook krijgen ze er persoonlijk advies. 

Lees de rest van deze post »

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

Gepost 2019/06/12

Voor het tiende jaar op rij reikt Integron de Beleving Awards uit aan organisaties in 15 verschillende categorieën die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Zo heeft IVT op dinsdag 21 mei jl. bij InnStyle in Maarssen de prijs in ontvangst genomen voor de categorie Zorg.

Lees de rest van deze post »

IVT thuis- en kraamzorg bundelt krachten met Medipoint

Gepost 2019/05/20

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint versterken hun samenwerking en openen samen een thuiszorgwinkel in Den Bosch. Op 10 april jl.is de overeenkomst getekend. In de winkel kunnen inwoners van Den Bosch en omgeving straks terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen. Wie een zorgvraag heeft, wordt snel en dichtbij huis geholpen en krijgt advies afgestemd op de eigen situatie. Met de overeenkomst richten IVT en Medipoint zich samen op innovatie in de zorg. Een nieuw product is bijvoorbeeld de Somnox slaaprobot waarmee u door intelligente technologie beter, sneller en langer slaapt, zodat u fitter wakker wordt.

Lees de rest van deze post »