U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Diëtheek 's-Hertogenbosch

De diëtist van Diëtheek ’s-Hertogenbosch Marga van Vugt helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl. Zowel een goed eetpatroon als een goed beweegpatroon zijn belangrijk om een gezonde leefstijl te bereiken. Of het nou gaat om chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten of COPD, een optimale behandeling kan het best bereikt worden met een goede samenwerking tussen verschillende disciplines.

Zij zijn dan ook blij met de nieuwe locatie en de samenwerking met Fysio de Dieze en Sportcentre de Dieze.

Heeft u vragen omtrent voeding? Laat het haar dan weten!

Zij is iedere zaterdag aanwezig.

Direct een afspraak maken: bel dan 088 42 53 600 (hoofdkantoor Diëtheek) of mail info@dietheek.nl

Klik hieronder voor een bezoek aan de website van Dietheek.

Feiten en fabels over diabetes

Gepost 2019/11/17

Er wordt altijd veel geschreven en gepraat over diabetes. Om deze reden hebben wij een aantal feiten en fabels voor jullie onder elkaar gezet.

Lees de rest van deze post »

De 4 beste manieren om buikvet te verliezen

Gepost 2019/07/01

Tips

Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen die je kan doen om de verbranding te verhogen en op deze manier ook meer vet te verbranden rondom je buik:

Lees de rest van deze post »

Werkwijze

Gepost 2019/06/22

 

De eerste stap is gezet: u hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. U hebt daarbij de keuze gemaakt voor een diëtist van Diëtheek.

Lees de rest van deze post »

Examens

Gepost 2019/06/09

Vandaag zijn de examens weer begonnen. Een spannende en vaak ook wel stressvolle tijd voor jou als student. Hierbij 5 tips om goed gevoed de examenperiode in te gaan.

Lees de rest van deze post »

Duurzamer eten

Gepost 2019/05/16

De wereldbevolking groeit snel, maar onze natuurlijke voedselbronnen zijn eindig. We moeten er dus zorgvuldiger mee omgaan. Vaak wordt er dan geroepen minder dierlijk en meer plantaardig eten. Zo simpel ligt het echter niet!

Lees de rest van deze post »