U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Compass GGZ

Compass maakt gebruik van de faciliteiten die Sportcentre de Dieze te bieden heeft.

Compass is een specialistische ggz-instelling en helpt iedereen bij problemen die te groot zijn om er zelf nog uit te komen.

Of het nu gaat om stemmings-, gedrags-, of verslavingsproblemen, problemen op school, werk of thuis: Compass biedt snel deskundige hulp. Thuis of in één van onze opvanghuizen.   

Nikkie vertelt

Gepost 2019/11/17

Nikkie Föllings is behandelaar binnen het Ambulante team.

Lees de rest van deze post »

Myrthe vertelt

Gepost 2019/07/01

Myrthe Oesterholt werkt als orthopedagoge via een werkervaringsplek.

Lees de rest van deze post »

Behandelingen

Gepost 2019/06/22

Hoe Compass je kan helpen?
Ieder mens is vanaf zijn geboorte rijk aan mogelijkheden, krachtig en creatief. Soms gaat er echter iets mis onderweg, waardoor die persoonlijke kracht verdwijnt, men onzeker wordt of problematisch gedrag gaat vertonen.
Psychiatrische of psychosociale problemen komen vaak voor, worden niet altijd tijdig herkend en als dit wel gebeurt, is een behandeling op maat niet altijd beschikbaar.

Lees de rest van deze post »

Beleidsdag woensdag 15 mei

Gepost 2019/06/12

Op de eerste beleidsdag van 2019 gingen we terug naar de basis. Na de ontwikkeling van de afgelopen jaren vroegen we ons af of deze groei niet ten koste is gegaan van de eigenheid van de organisatie.

Lees de rest van deze post »