U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Knipselkrant

Knipselkrant

Wat schrijven ze over Sportcentre de Dieze?

 

Zo verbeter jij je leven met diabetes

Gepost 2020/01/09

Als jij diabetes type 2 hebt (of iemand kent) en gezondheidsproblemen ervaart, dan kun je bij Fysio de Dieze aan de slag om je leven te verbeteren. Want wist je dat kleine veranderingen al bijdragen aan een betere gezondheid?

Lees de rest van deze post »

‘De concurrentie is moordend’, grote ketens bedreigen zelfstandige sportscholen in Brabant

Gepost 2019/11/11
BREDA/DEN BOSCH - In Nederland gaan 3,2 miljoen mensen naar een sportschool en dat aantal neemt nog toe. Ook in Brabant zijn steeds meer mensen bezig met hun gezondheid op een sportschool. Voor de onafhankelijke, zelfstandige sportschool heeft dit ook een keerzijde. Ze worden opgeslokt of weggedrukt door de opmars van de grote ketens.
Lees de rest van deze post »

5x groepslessen die je alleen bij Sportcentre de Dieze volgt

Gepost 2019/10/29

Toe aan iets nieuws op sportgebied? Laat je dan verrassen bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch: ze hebben een groot aanbod aan groepslessen en die worden ook nog eens door (professionele) instructeurs gegeven. We lichten een aantal lessen uit om je alvast op te warmen.

Lees de rest van deze post »

Voldoende bewegen is belangrijk voor mensen met dementie

Gepost 2019/10/24

Voldoende bewegen houdt ouderen langer gezond en heeft een gunstige invloed op de ontwikkeling van dementie. Speciaal voor verzorgers, begeleiders en mantelzorgers heeft Kenniscentrum Sport samen met onderzoekers een beweeggids ontwikkeld. Deze beweeggids laat zien hoe je ouderen met dementie kan stimuleren meer te bewegen.

Lees de rest van deze post »

Binnenkijken bij 'de Dieze' tijdens de open dag: gratis sportlessen en heel veel acties

Gepost 2019/08/27

Iedereen die geïnteresseerd is in sport, bewegen, voeding, gezondheid, vitaliteit en zorg is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het vernieuwde gebouw aan de Dieze. De open dag op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september (13.00-16.00 uur) is een samenwerking tussen alle gebruikers van het pand. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder!

Lees de rest van deze post »

Blijf op gewicht met een actieve leefstijl

Gepost 2019/06/13

Het lijkt zo simpel: door te bewegen verbruik je energie. Je kunt dus meer eten zonder aan te komen. Toch wil dat niet zeggen dat je niet dikker wordt zolang je maar regelmatig beweegt. Voor de meeste mensen is de beweegrichtlijn niet genoeg om overgewicht te voorkomen. Hetzelfde geldt voor af en toe intensief sporten. Het gaat er vooral om een actieve leefstijl te ontwikkelen en urenlang stilzitten zoveel mogelijk te vermijden.

Lees de rest van deze post »

Vakantiekilo’s? Zo krijg je ze niet.

Gepost 2019/05/16

Die riem die een gaatje losser moet, die broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit aan het eind van de vakantie en baal je ervan? Met deze tips pas je ook aan het eind van de vakantie nog steeds in je kleren.

Lees de rest van deze post »

Theo (70) loopt beter dankzij deze fysiotherapie: ‘Na twee maanden merkte ik al verschil’

Gepost 2019/03/14

Wist je dat in Nederland maar liefst 8,2 miljoen mensen één of meer chronische aandoeningen hebben? Eén daarvan is Theo Steenbekkers, hij heeft diabetes en moeite met lopen. Zijn redding? Fysiotherapie bij Fysio de Dieze!

Lees de rest van deze post »

Bewegen voor je brein

Gepost 2019/02/20

Iedereen weet dat sporten goed is voor je lijf. Maar wist je dat het ook goed is voor je psychische gezondheid? We leggen uit wat er in jouw lichaam en geest gebeurt als je sport of beweegt.

Lees de rest van deze post »

Janet geeft bijzondere sportles: ‘Door de warmte kun je beter ontspannen’

Gepost 2019/02/05

Soms ontdek je van die sporten waar je toch wel heel erg warm van wordt. Neem bijvoorbeeld de Hot Yoga lessen bij Sportcentre de Dieze. Die zijn net even wat anders dan normaal. ''Ik geef Hot Yoga les en dat wordt toch wel als heel aangenaam ervaren. Je kunt je wat makkelijker ontspannen als het warm is'', zegt yogadocent Janet Snapkova.

Lees de rest van deze post »