U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Interviews

Interviews

Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees hier diverse interviews met leden van Sportcentre de Dieze.

“Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees waarom Karel, 34 jaar, gemotiveerd blijft in de fitness.”

Gepost 2019/05/13

In gesprek met Karel, 34 jaar, over het fitnessen bij Sportcentre de Dieze.

Goodbye strak lijf, hello bierbuikje

Tja, je weet wel hoe dat gaat hè… als je op de middelbare school zit, sport je relatief veel. Je fietst iedere dag een eind naar school, gymt, traint een keer per week (ik hockeyde) en dan op zaterdag de wedstrijd. Dan ga je studeren, geniet je van het studentenleven, stop je met sporten… goodbye strak lijf, hello bierbuikje… Ik was niet de enige student die het zo verging, dus die extra kilo’s, die vielen niet zo op, haha. Toen ik eenmaal ging werken, kreeg ik een regelmatiger leven. Ik wilde weer strakker in mijn vel zitten en ben toen gaan fitnessen.

Lees de rest van deze post »

“Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees waarom Elke Winters, 41 jaar, het zo prettig vindt om naar de live groepslessen van Sportcentre de Dieze te gaan.”

Gepost 2019/05/13

In gesprek met Elke Winters, 41 jaar, over het volgen van live groepslessen bij Sportcentre de Dieze.

Hoe lang ik hier al sport? Poe, alweer een hele tijd! De aanleiding om te gaan sporten, waren lichamelijke klachten, maar toen die goeddeels voorbij waren, kwam ik erachter dat sporten toch wel heel fijn was. En dus ben ik het blijven doen. Het doet mijn lichaam en geest echt goed om te sporten. 

Lees de rest van deze post »

“Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees waarom Hot Yoga niet meer weg te denken is uit het leven van Lidian Hogekamp, 30 jaar.

Gepost 2019/05/13

In gesprek met Lidian Hogenkamp, 30 jaar, over het volgen van Hot Yoga groepslessen bij Sportcentre de Dieze.

Ik sport sinds 2017 bij ‘de Dieze’. In eerste instantie ging ik altijd met een collega mee, maar gaandeweg ga ik vaker alleen. In het begin deed ik vooral groepslessen zoals kettlebelltraining, BBB, maar ook fitness. Nu ben ik helemaal into Hot Yoga, dat brengt me echt veel.

Lees de rest van deze post »

Wie sporten er eigenlijk bij ‘de Dieze’? Lees waarom Els de Jong, 61 jaar, baat heeft bij de combinatie van fitness en fysiotherapie.

Gepost 2019/05/13

In gesprek met Els de Jong, 61 jaar, over fitness en fysiotherapie bij Sportcentre de Dieze.

Dankzij de fysio kan ik nu weer sporten, ondanks mijn whiplash. Ik ben zelfs zo ver dat ik zelfstandig kan fitnessen! De fysio zit naast de fitness; wel zo gemakkelijk! Om persoonlijke redenen moet en wil ik nu conditie opbouwen en afvallen. En dat lukt goed!

Lees de rest van deze post »