U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Nieuws

Nieuws

- LET OP! Van vrijdag 13 maart 19.00u t/m maandag 6 april is Sportcentre de Dieze gesloten. Lees hier verder.

-Er wordt op dit moment een alternatief lesprogramma aangeboden LIVE op de Facebook pagina van Sportcentre de Dieze. Zie hiervoor het lesrooster.

- Zaterdag 25 april van 09.30u - 10.30u is de volgende Sociale Sportschool. Met veel enthousiasme motiveert Nanja jullie om samen met de ouderen van Brabantzorg - Nieuwehagen een uitdagende bootcamp van te maken. Aanmelden kan via https://www.socialesportschool.nl/agenda/

- In de winterperiode maken we bij een drukke Spinning les gebruik van de uitgifte van muntjes bij de balie. De eerste 27 (!, er zijn sinds kort 3 nieuwe fietsen toegevoegd) leden welke zich melden voor de les krijgen een muntje voor deelname. Na het 27e muntje zijn er helaas geen fietsen meer en kan dit direct vanaf de balie aangegeven worden. Wij hopen op uw begrip bij een volle les. In de praktijk komt het maar een enkele keer voor.

- Zonder abonnement gebruik maken van de Hot Yoga studio? Dat kan d.m.v. een losse les of een 5-Rittenkaart.

- Graag een keer meedoen met een minder zware les? Kies dan Easy Pilates (dinsdag 10.00 uur) of Easy Fit en Vitaal (maandag 13.30 uur).