U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

We weten dat iedereen op een bepaald moment een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom zijn er diverse mogelijkheden bij Sportcentre de Dieze voor persoonlijke begeleiding.

Wanneer je graag extra ondersteuning wilt bij het sporten kan je een afspraak maken bij de instructeurs van Sportcentre de Dieze. Welk doel je ook wilt bereiken (conditie, kracht of afvallen), er kan een persoonlijke trainingsprogramma voor je gemaakt worden waarmee je aan de slag kan. Heb je  vragen of kan je wat extra motivatie gebruiken, de instructeur is er voor je. Deze begeleiding is geheel kosteloos. 

Om nog meer (doelgericht) resultaat te boeken, kan je er voor kiezen een Personal Trainer in te schakelen. Sportcentre de Dieze werkt samen met meerdere Personal Trainers die je van persoonlijk advies en extra ondersteuning kunnen voorzien.

Tevens is er de mogelijkheid tot langdurige begeleiding door de Leefstijlcoaches. Zij hebben ieder hun eigen expertise en werken daarnaast ook samen met het project Cool. Het programma CooL is erop gericht om je in je dagelijks leven gezonder te laten eten, meer te laten bewegen, voldoende slaap in te bouwen en bewust te maken van de balans tussen inspanning en ontspanning.

Naast voldoende bewegen is voeding van essentieel belang in een fit en gezond leven. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden binnen het pand 'de Dieze' zoals het Benfit leefstijlprogramma en een diëtist.