Fitness

Wil je sporten op tijden die jou uitkomen, alleen of met vrienden, met moderne apparatuur in een ontspannen atmosfeer? Dan is fitness bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch iets voor jou!

De geheel vernieuwde fitnesszaal is volledig voorzien van zeer geavanceerde Life-Fitness trainingstoestellen

Ons team van gediplomeerde instructeurs helpen je om op een veilige wijze en met de juiste belasting en oefeningen te trainen.

Wanneer je begint met fitness bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch dan krijg je een persoonlijk trainingsprogramma. Dit programma wordt na een vast aantal trainingen aangepast.

Zo vaak je nodig hebt (en wenst) maak je hiervoor afspraken met de instructeurs van Sportcentre de Dieze. Deze begeleiding is geheel kosteloos!

De specifieke faciliteiten bij Sportcentre de Dieze maken deze ook geschikt voor senioren. Indien goed begeleid heeft fitness namelijk allerlei gunstige effecten: een betere conditie, een sterker hart en bloedvaten, een beter afweersysteem, en een hoger energie verbruik.

Wie sporten er eigenlijk bij 'de Dieze'? Lees waarom Karel, 34 jaar, gemotiveerd blijft in de fitness?
"Tja, je weet wel hoe dat gaat hè… als je op de middelbare school zit, sport je relatief veel. Je fietst iedere dag een eind naar school, gymt, traint een keer per week (ik hockeyde) en dan op zaterdag de wedstrijd. Dan ga je studeren, geniet je van het studentenleven, stop je met sporten… goodbye strak lijf, hello bierbuikje… Ik was niet de enige student die het zo verging, dus die extra kilo’s, die vielen niet zo op, haha. Toen ik eenmaal ging werken, kreeg ik een regelmatiger leven. Ik wilde weer strakker in mijn vel zitten en ben toen gaan fitnessen."
Lees hier het hele verhaal van Karel en zijn fitness avontuur.