Samenwerkingspartner van

BenFit.nl

Een fit lichaam is rijkdom

Een groot deel van de Nederlandse bevolking, waaronder u misschien, voelt zich niet fit. Wist u dat levensstijl daar een ontzettend grote rol in speelt? Vermoeidheid, verstoorde stoelgang, slechte conditie, rug- en gewrichtsklachten, weinig energie, overgewicht en talloze andere lichamelijke en geestelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon en te weinig lichaamsbeweging. Bent u op een punt gekomen, dat u iets wilt veranderen in uw leven om uzelf fitter te voelen, slanker te worden of klachten te verminderen? Uw oplossing is de BenFit.nl levensstijl. Een gezonde, actieve levensstijl waarbij u uzelf fit voelt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Werken aan de kwaliteit van uw leven


BenFit.nl is een 12 wekenprogramma dat u  bij Sport-en Bewegingscentrum Olympia kunt volgen. Met het programma gaat u eten volgens voor u samengestelde voedingslijsten en u gaat tenminste 3 keer in de week intensief sporten. Daarbij wordt u persoonlijk en goed begeleid. U ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en uw vetpercentage zal dalen.

Uniek werkboek


Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gaat u het BenFit.nl werkboek lezen en gebruiken. In elke week van het programma leest u een stuk, maakt u opdrachten en houdt u weekdagboeken bij. We gaan u daarmee heel bewust maken van waar u mee bezig bent. Om het proces vol te houden en uw nieuwe levensstijl succesvol voort te zetten na BenFit.nl, is het namelijk van het grootste belang dat u snapt waarmee u bezig bent en wat uw doelstelling is. Maar ook wat u op uw pad tegen kunt komen en hoe u daarmee omgaat. Het werkboek geeft u alle informatie die u nodig hebt. Samen met uw coach stelt u tijdens uw intakegesprek uw doelstelling vast. U start met het programma en hebt vervolgens elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap gaat u anders eten en (meer) bewegen.De BenFit coach helpt u daarbij, is uw luisterend oor en stimuleert u om uzelf de BenFit.nl levensstijl voorgoed eigen te maken.

Uw levensstijl verandert voorgoed


De belangrijkste doelstelling van BenFit.nl is echter dat u niet voor deze 12 weken uw gedrag aanpast om vervolgens weer terug te vallen in oude gewoontes. Na afloop van BenFit.nl heeft u alle kennis, visie en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven. Omdat u weet wat werkt en wat niet en omdat u uzelf zo goed en energiek voelt dat u dat gevoel nooit meer kwijt wilt raken. Daar gaat u helemaal zelf voor zorgen!

BenFit gratis 1 week proberen?

Vul het contactformulier in met als onderwerp "BenFit 1 week proberen"
en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek.