Volg ons op Twitter!

Follow us on Twitter

Samenwerkingspartner van

Sport-en Bewegingscentrum Olympia

Gezelligheid!

Sportcentrum Olympia is een gezellig Sportcentrum in 's-Hertogenbosch dat streeft naar de beste prijs / kwaliteit verhouding in de markt. Wij focussen op persoonlijk contact met de leden en motiveren onze leden continu om persoonlijke doelstellingen te behalen.

Sportcentrum Olympia was ruim dertig jaar geleden een van de eersten die de stap waagde te nemen in een tot dan toe onbekende fitnessmarkt. In de loop van de jaren is er in deze markt heel wat gebeurd, maar Olympia heeft altijd vastgehouden aan de kern van fitness, namelijk de persoonlijke benadering. De doelstelling van de sporter staat te allen tijde centraal. Of iemand wil afvallen, conditie wil verbeteren of komt voor de sociale contacten... iedereen moet zich thuis voelen. Indien deze wordt behaald is de klant tevreden en daar gaat het in deze klantgerichte branche natuurlijk om, het behalen van wederzijdse doestellingen.
Bij Olympia komt u sporters uit alle disciplines tegen; bijvoorbeeld het professionele basketbalteam Eiffeltowers Den Bosch wat al jarenlang bij ons traint, maar ook het rugbyteam "The Dukes"

Het overgrote deel van de leden van Olympia bestaat uit recreanten ofwel mensen die gewoon lekker fit willen blijven. Iedereen traint op een leuke manier met of naast elkaar. Kortom, wie zin heeft om lekker te trainen in een gezellige omgeving moet eens een kijkje komen nemen bij Sport en Bewegingscentrum Olympia, een "begrip" in 's-Hertogenbosch en omstreken.

Met sportieve groet,

Team Olympia