Samenwerkingspartner van

Sport-en Bewegingscentrum Olympia

Gezelligheid!

Sportcentrum Olympia is een gezellig Sportcentrum in 's-Hertogenbosch dat streeft naar de beste prijs / kwaliteit verhouding in de markt. Wij focussen op persoonlijk contact met de leden en motiveren onze leden continu om persoonlijke doelstellingen te behalen. Olympia was ruim 30 jaar geleden een van de eerste Fitnesscentra in Nederland, opgericht door Henny Mandemaker;

Graag zou ik mijzelf even aan u willen voorstellen. Ik ben Henny Mandemaker, eigenaar van Sport- en Bewegingscentrum Olympia. Al bijna 40 jaar ben ik actief in verschillende sportdisciplines. Op 17 jarige leeftijd ben ik begonnen met boksen en tot op de dag van vandaag ben ik mijn passie voor deze fantastische sport niet verloren.

Na mijn bokscarrière kwam ik in contact met de krachtsport. Gezien er destijds nog geen sportcentrum in Den Bosch was, was ik genoodzaakt om naar Oss te reizen om daar te trainen. Na het afronden van verschillende opleidingen besloot ik om zelf een sportcentrum te beginnen. In het begin was alles zeer kleinschalig, maar al snel wist ik de interesse te wekken van een steeds groter wordende groep mensen. Om deze reden is Olympia een aantal keer verhuist tot wij ongeveer 20 jaar geleden de huidige locatie op het Werfpad binnentrokken. In de loop der jaren heb ik de krachttraining zien uitgroeien tot wat wij tegenwoordig fitness noemen.

Momenteel ben ik nog steeds druk bezig met de bokssport. In de loop der jaren heb ik veel kennis en ervaring in zowel de bokssport als fitnessbranche opgedaan. Deze kennis probeer ik over te brengen op mijn boksers en klanten, en niet zonder resultaat. In de afgelopen tijd heb ik vele Kampioenen van Nederland voortgebracht en zelfs een Wereld kampioen.
Tevens trainen er zeer veel tevreden klanten bij Sport- en Bewegingscentrum Olympia. Ik hoop dat ik u een prettige trainingsatmosfeer kan aanbieden en u kan helpen bij het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen.

Sportcentrum Olympia was een van de eersten die de stap waagde te nemen in een tot dan toe onbekende fitnessmarkt. In de loop van de jaren is er in deze markt heel wat gebeurd, maar Olympia heeft altijd vastgehouden aan de kern van fitness, namelijk de persoonlijke benadering. De doelstelling van de sporter staat te allen tijde centraal. Of iemand wil afvallen, conditie wil verbeteren of komt voor de sociale contacten… iedereen moet zich thuis voelen. Indien deze wordt behaald is de klant tevreden en daar gaat het in deze klantgerichte branche natuurlijk om, het behalen van wederzijdse doestellingen.
Bij Olympia komt u sporters uit alle disciplines tegen; bijvoorbeeld het professionele basketbalteam Eiffeltowers Den Bosch wat al jarenlang bij ons traint, maar ook het rugbyteam "The Dukes"

Het overgrote deel van de leden van Olympia bestaat uit recreanten ofwel mensen die gewoon lekker fit willen blijven. Iedereen traint op een leuke manier met of naast elkaar.Kortom, wie zin heeft om lekker te trainen in een gezellige omgeving moet eens een kijkje komen nemen bij Sport en Bewegingscentrum Olympia, een "begrip" in 's-Hertogenbosch en omstreken.

Met sportieve groet,

Henny Mandemaker & Team Olympia