Samenwerkingspartner van


Registratie van persoonsgegevens
Bezoekers van Sport- en Bewegingscentrum Olympia kunnen zich via de site registreren. De persoonsgegevens die de bezoekers bij de registratie ingeven, worden door Sport- e Bewegingscentrum Olympia opgenomen in het klantenbestand.

Gebruik van gegevens voor interne doeleinden

De gegevens kunnen gebruikt worden om de gebruiker op de hoogte te kunnen houden van aanbiedingen van Sport- en Bewegingscentrum Olympia. De abonnee of gebruiker die dat wenst, kan zich hiertegen op elk ogenblik verzetten. Dit verzetsrecht kan uitgeoefend worden op
het contactformulier.

Bij elke communicatie via e-mail, geven wij u de mogelijkheid om u uit te schrijven voor toekomstige elektronische communicatie.


Doorgeven van gegevens aan derden
De persoonlijke gegevens van de leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend door Sport- en Bewegingscentrum Olympia gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking gesteld.

Opmerkingen
Gezien de privacywetgeving sterk evolueert, kan het privacyluik van deze site worden aangepast; het is op elk ogenblik beschikbaar op de site. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u mailen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.